Vakantiekriebels in landelijke sferen.

Voor sommigen onder ons is het al zo ver en wij zijn inmiddels al aan het aftellen!
Gaat u genieten van uw welverdiende vakantie of gaat u toch voor het opknappen van uw woning?
Denk hierbij vooral aan het op pimpen van oude meubelen. Dit is tegenwoordig helemaal hip en ook nog eens erg leuk om te doen! Denk hierbij vooral aan authentieke kasten, zoals in de afbeelding hieronder. Bent u geen klusser en kiest u voor nieuwe/frisse meubelen, nieuwe vloer, een andere kleur op uw muur etc? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes. Onze specialisten kunnen u volledig helpen met de juiste vloer uitkiezen. Ook hebben zij de kennis om u te helpen met de verdere keuzes voor in uw interieur. Uiteraard is de vloer de basis in uw interieur, maar welke vloer past nu bij u?

Bron: Pinterest

Hoe creëert u een gezellige sfeer in landelijke stijl?

De landelijke stijl is de laatste jaren niet weg te denken en ontzettend populair. Een inrichting in deze stijl zorgt snel voor een hoop gezelligheid, erg warme uitstraling en zijn goed met verschillende stijlen te combineren. Deze sfeer geeft u de mogelijkheid om na een drukke werkdag volledig te kunnen ontspannen en te genieten van al het moois om u heen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zachte kleuren en materialen. Zo is de kloostertafel niet meer weg te denken in het landelijke interieur. Een kloostertafel is voornamelijk sober en robuust, maar uiterst functioneel. Met een prachtige, robuuste poot die weer perfect afsteekt op een warme, landelijke vloer. Een landelijke vloer is een breed begrip, maar gaat voornamelijk over de kleur en de structuur. Dan heeft u nog de moeilijke keuzes over welk soort vloer u wilt kiezen. Laten we bij een landelijke stijl eens kiezen voor een warme, houten lamelparket vloer.

Bron: Pinterest

 

Warmte.

Warmte is een zeer belangrijk begrip tijdens uw vakantiekriebels. Aangezien de temperatuur al behoorlijk is opgelopen heeft u momenteel geen last van een koud gevoel. Gelukkig voelt u de ‘warmte’. Warmte als in uitstraling is zeker een ‘pre’ in uw woning, zeker als u kiest voor een landelijke stijl. Met een houten parket vloer in een mooie, vergrijsde, lichte kleur, zit u zeker goed! Uiteraard hebben wij in onze webshop vele kleuren en mogelijkheden die misschien wel perfect bij uw interieur passen. Misschien weet u het niet helemaal en wilt u graag advies, dit is geen enkel probleem! Onze telefonische stylisten staan voor u klaar en kunnen al uw vragen telefonisch beantwoorden. Ook als u twijfelt tussen de soorten vloeren, staan mijn collega’s voor u klaar om u te adviseren.  Alles om uiteindelijk het beste eindresultaat te creëren. Dat u het heerlijke zomerse gevoel krijgt als u uw woning binnen stapt. Heerlijke warmte, prachtig interieur & een schitterende vloer. Uw interieur zult u toch echt zelf moeten creëren, uiteraard hebben wij hier wel een aantal leuke ideeën over.

Bron: Pinterest

Inspiratie.

Zo kunt u voor een visgraat vloer kiezen, als u voor een houtenvloer wilt gaan met iets extra’s. Houten meubelen doen het eigenlijk altijd goed in een landelijke woonstijl. Momenteel zijn de metalen meubelen ook enorm populair en passen zowel in een landelijke stijl, als in een moderne stijl. Dus om een keer voor iets anders te gaan, zult u ook voor bijvoorbeeld een metalen onderstel of meubelstuk kunnen gaan. Zo heeft u toch iets anders, maar is het toch super modern! De donkere grijstinten doen het momenteel ook erg goed in verschillende woonstijlen. Zo worden er vaak gekozen voor donkere kleur stoelen of banken, maar blijft de stijl toch landelijk! Ook leuke felle kleurtinten doen het altijd goed in een woonstijl, denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooi veldboeket. Het is dan niet te overdreven, maar het fleurt de boel zeker op. Zoals u leest zitten wij bomvol inspiratie, maar uiteindelijk is de vloer zeker de basis voor in uw woning. Daar zult u toch echt moeten beginnen.. 🙂

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest