Vakantiekriebels in landelijke sferen

Sommige geluksvogels hebben al vakantie, anderen tellen de dagen af tot de vakantie. Neem je een welverdiende vakantie of benut je de vrije tijd door je huis aan te pakken? Misschien ga je wel oude meubels opknappen, zoals het opnieuw schilderen van een antieke kast. Of een nieuwe vloer leggen in je woning. Niet zo’n klusser? Geen probleem! We kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes voor een verfrissend nieuw interieur. We weten alles van vloeren en kunnen altijd helpen om de ultieme vloer uit te zoeken die perfect bij je past.

Bron: Pinterest

Landelijke stijl in huis creëren

In allerlei bladen en programma’s op tv zien we de landelijke stijl in woningen terug. Die stijl is nu ontzettend populair. Niet zo raar, ook wij zijn gek op de rustieke, gezellige, chique uitstraling van een modern landelijk huis. Zodra je binnenkomt krijg je een warm gevoel en voel je je direct welkom. Er wordt in een landelijk interieur vaak gebruik gemaakt van rustige en zachte kleuren, zoals pastelkleuren. En een meubel dat niet mag ontbreken in een landelijk interieur is de kloostertafel. Een stoere en sobere tafel met een robuuste poot die prachtig afsteekt op een landelijke vloer. De landelijke sfeer is een breed begrip en kan je invullen zoals je wil. Bij vloeren draait het vooral om kleur en structuur. Perfect in een landelijk interieur is de houten lamelparketvloer.

Bron: Pinterest

 

Landelijke vloer die warmte uitstraalt

Het is belangrijk dat je blij wordt van je eigen huis en met name de vloer die je hebt uitgekozen. De nieuwe vloer moet warmte uitstralen en je een welkom gevoel geven. Nu in de zomer heb je geen behoefte aan extra warmte, maar met warmte bedoelen we de uitstraling van een vloer. In de vakantie ben je vaker thuis en kijk je langer tegen je vloer aan. Het moet dus geen vloer zijn waar je je aan ergert. In onze webshop vind je veel kleuren en afwerkingen die perfect in je interieur passen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een moderne vloer met een grijstint? Die zijn momenteel erg populair en uiteraard hebben wij ze ook. Misschien heb je nog helemaal geen idee over welke vloer het moet worden, ook dan kunnen we helpen. Je belt ons gewoon op, stuurt een mailtje of start een chat via de website. Vertel ons hoe je interieur eruit ziet of vertel ons je wensen, dan vertellen wij welke vloer er mooi bij past.

Bron: Pinterest

Inspiratie opdoen

Inspiratie opdoen voor een vloer is niet moeilijk, het internet barst van de mooie plaatjes en interieurs. Het lastige is om te kiezen tussen al die inspiratie: wat wil ik eigenlijk? Misschien is het makkelijker om te beginnen bij bepaalde functies die de vloer moet hebben. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen? Dan is een vloer die gemakkelijk schoon te maken is wel zo fijn. Een PVC-vloer zou dan de juiste keuze zijn. Ook als je vloerverwarming wil, is een PVC-vloer de beste optie. Wil je een warme uitstraling en vind je het niet erg om iets meer onderhoud te plegen aan je vloer? Dan kan je een prachtige houten vloer overwegen. Deze vloeren zijn gemaakt van een natuurproduct en geven dan ook een hele landelijke sfeer. Dit is ook perfect te combineren met andere houten of metalen meubels. Een grijze vloer kan je weer perfect combineren met donkere meubels. Meer inspiratie nodig? Lees onze andere blogs of neem contact met ons op. We bespreken graag hoe je interieur eruit ziet en welke vloer daar mooi bij past, want dat is toch echt de basis.

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest