De zomer is gearriveerd,

tijd voor een nieuwe vloer!

Wanneer de aangename temperaturen onze dagen verwarmen, krijgen we vaak zin om het huis te restylen of in elk geval eens flink op te ruimen. Ook worden de meeste nieuwe vloeren gekocht in de zomer! Er zit iets in de lucht waardoor mensen zin krijgen om hun huis een oppepper te geven. Behoor je ook tot de mensen die graag een nieuwe look willen? Wij hebben zeer ruime keuze in vloeren. Eventueel kan jouw nieuwe vloer morgen al in huis hebben! Stel je eens voor, binnen een paar dagen ziet je interieur er heel anders uit…

Bron: Pinterest

Genieten doe je met een nieuwe vloer

Een nieuwe vloer is een enorme verandering in een interieur. Het is daarom heel belangrijk om een vloer uit te kiezen die goed bij je wensen past. Ook al je nog niet helemaal zeker weet wat je wil, kunnen wij je helpen met het maken van de juiste beslissing. Bij het maken van je keuze kan je denken aan welke eigenschappen de vloer volgens jou moet hebben. Wil je een waterdichte vloer? Dan zou PVC de beste optie kunnen zijn. Wil je een warme en authentieke uitstraling? Dan is een houten vloer echt iets voor jou. Laminaatvloeren hebben ook weer hun eigen voordelen, het is maar net waar je eigen voorkeur naar uitgaat. Advies nodig? Bel ons of chat met ons, we helpen je graag!

 

Bron: Pinterest

Advies op maat

Waar je ook over twijfelt, wij kunnen die twijfel wegnemen. We weten natuurlijk alles over de producten die we aanbieden en kunnen je dan ook gemakkelijk en snel verder helpen. Wil je vrijblijvend stylingsadvies? Ook dan staan we voor je klaar. Elke dag van 08:00 tot 16:00 kan je met ons kletsen over je nieuwe vloer.

Dit kan via:

☏ 085-2730893

✉ info@vloeren.nl

Of via onze chat!

Bron: Pinterest