De zomer staat weer voor de deur!

Zo langzamerhand kruipt de temperatuur weer omhoog en voelen we onze energie weer groeien. Het begint te kriebelen, de lente is begonnen en de zomer staat voor de deur! Veel mensen beginnen aan de lenteschoonmaak en halen het hele huis overhoop. Winterse dingen maken plaats voor zomerse dingen. Dit is ook het ideale moment voor een nieuwe vloer! Met een nieuwe vloer geef je je huis een geweldige opkikker en een hele nieuwe look. Zolang het niet regent kan je de meubels even buiten parkeren en in de frisse buitenlucht je vloer op maat maken. Als je eventueel lijm of egaline nodig hebt voor het plaatsen van de nieuwe vloer, zal deze aanzienlijk sneller drogen dan in de winter. Deze producten kunnen niet eens gebruikt worden onder de 10 graden, dus nu is je kans!

Bron: Pinterest.

Vloersoorten

Heb je ook zo’n zin om je interieur aan te pakken? We hebben veel verschillende vloeren te koop, er zit geheid een vloer tussen die perfect in jouw interieur past. Vraag gratis staaltjes op om goed te kunnen beslissen welke vloer het uiteindelijk wordt. Zo hoef je niet vertwijfeld naar de foto’s te kijken en je af te vragen hoe de vloer in het echt eruit ziet. Zo wordt het uitzoeken van je nieuwe droomvloer een stuk gemakkelijker.

Bron: Vloeren.nl

Legservice

Alle vloeren die we verkopen kunnen zelf gelegd worden. Sommigen zijn heel eenvoudig te leggen, anderen vragen iets meer deskundigheid. Een goede voorbereiding is bij het leggen van een vloer echt het halve werk. Zo heb je bijvoorbeeld goed gereedschap nodig, afhankelijk van het soort vloer. Als je tips of advies nodig hebt bij het leggen van je nieuwe vloer, aarzel dan niet om ons te bellen. We helpen je graag!

Bron: Vloeren.nl