Vandaag besteld, morgen in huis!

Door het laten leggen van een nieuwe laminaatvloer kan je jouw woning een enorme opknapper geven. Een nieuwe vloer is een grote verandering in het interieur en kan ineens de hele sfeer in huis veranderen. Meestal vinden mensen het best spannend om een nieuwe vloer te kiezen, maar als je eenmaal besloten hebt dat er een nieuwe vloer moet komen, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. We raden aan om wel even de tijd te nemen om naar verschillende soorten vloeren te kijken en goed te bedenken welke kleur je bijvoorbeeld mooi vindt. Je kunt alvast inspiratie opdoen op onze website, waar een breed assortiment laminaat te vinden is. Vind je het lastig om te bepalen aan de hand van foto’s? Bestel dan gratis kleurstalen, zo kan je in het echt zien hoe de kleur is. Een vloer uitgezocht? Als je voor 16:00 op werkdagen bestelt, is de vloer de volgende werkdag in huis.

Bron: Pinterest.

 

Collectie laminaat

Op de website kan je een heel ruim aanbod vinden van laminaatvloeren. Jouw nieuwe droomvloer zit er dus sowieso tussen. Dankzij de handige sfeerfoto’s krijg je een goed beeld van hoe de vloer eruit ziet in verschillende interieurs. Als je liever eerst vrijblijvend stylingsadvies ontvangt, kan je altijd bellen, mailen of chatten met ons. We helpen graag met het maken van de juiste keuze. Als je moeite hebt met kiezen, kan je de gratis stalen aanvragen om de vloeren beter te kunnen bekijken.

Bron: Vloeren.nl.

Legwerk laminaat

Een laminaatvloer is vrij eenvoudig zelf te leggen. Het inschakelen van legservice is dus niet noodzakelijk, maar kan wel: door heel Nederland zijn bedrijven te vinden die de vloer voor jou kunnen leggen. Echter kiest 99% van onze klanten ervoor om het zelf te doen, zo gemakkelijk is het! Daarnaast bespaart het natuurlijk veel in de kosten. Alle laminaatvloeren op onze website beschikken over het nieuwste kliksysteem, waardoor de laminaatvloer gemakkelijk en snel in elkaar geklikt kan worden. Het belangrijkste hierbij is dat je een goede ondervloer erbij kiest. Je kunt verschillende ondervloeren bij ons kopen die perfect zijn voor laminaat.

Bron: Pinterest.

Nog niet helemaal eruit welke laminaatvloer het moet worden? Voor vrijblijvend advies kan je altijd contact met ons opnemen.