Alle 2 resultaten

Aanbieding!

Rubberen ondervloer voor PVC

7.24 3.61 per m2

Voor de beste legging van je nieuwe vloer kies je natuurlijk voor een goede ondervloer. Deze rubberen ondervloer is perfect voor het uitvlakken van kleine oneffenheden in de ondergrond. Deze ondervloer heeft een geluiddemping van 10 decibel. Ook is deze ondervloer perfect te combineren met vloerverwarming. Een ideale ondervloer voor PVC-vloeren dus! 100% samengeperst rubber en daardoor vochtbestendig.

Aanbieding!

Redflor

13.25 6.64 per m2

De perfecte ondervloer voor je nieuwe PVC-vloer. Tot 10 DB geluiddemping, minimaal loop- en contactgeluid met een dikte van 1,2mm. Geschikt voor vloerverwarming én vochtbestendig! Warmteweerstand: 0,014 m2 K/W.

Ondervloer voor PVC

PVC ondervloeren zijn verstandig om aan te leggen voordat de echte vloer wordt aangelegd. Een aantal pluspunten van het hebben van een ondervloer voor PVC zijn de geluidsabsorberende werking, een betere warmte-isolatie, de levensduur van de vloer, het tegenhouden van vocht en het prettigere gebruik omdat het klappen opvangt. Bekijk onze ondervloeren voor PVC.

Waarom een ondervloer?

Geluiddempend

Betere isolatie

 Minder kans op beschadigingen

 Versteviging van de vloer

 Zachter aan de voeten

Geluiddempend

Als je een vloer direct zou leggen op de ondergrond zonder ondervloer, dan zal je waarschijnlijk veel geluid horen als je op de vloer loopt. Niet alleen jijzelf hebt daar last van, ook eventuele benedenburen of je familieleden die beneden zijn hebben last van het geluid dat een vloer zonder ondervloer produceert.

Betere isolatie

Als er een ondervloer tussen de ondergrond en de vloer wordt gelegd, zit er een extra isolatielaagje tussen. Dat is niet alleen fijn voor de geluiddemping, het scheelt ook veel in de stookkosten.

Minder kans op beschadigingen

Je kunt je vast wel voorstellen dat een vloer die direct op de ondergrond wordt gelegd, zonder een ondervloer als stootkussen ertussen, dat de vloer dan veel sneller beschadigt. Elke keer als je over de vloer loopt, zal deze schuren tegen de ondervloer. Zonder ondervloer zal je nieuwe vloer dus veel minder lang meegaan en sneller beschadigen.

Versteviging van de PVC-vloer

Een ondervloer wordt vaak gebruikt bij vloeren die ‘zwevend’ worden gelegd. Dat betekent dat de vloer niet wordt verlijmd aan de ondergrond. Dankzij de ondervloer blijft de vloer goed liggen. Elke ondervloer van Vloeren.nl is te combineren met vloerverwarming.

Zachter aan de voeten

Een ondervloer functioneert ook als een soort kussentje. Het verschil tussen een vloer met ondervloer en een vloer zonder ondervloer zal je heel snel merken als je erop loopt. Een vloer zonder ondervloer voelt heel hard aan je voeten en zal ook niet bepaald fijn lopen.