Aanbieding!

Reparatie Set

48.38 21.76 per stuk

✓ Geschikt voor laminaat en houten vloeren

✓ Wax-smelter inclusief batterijen

✓ 2 verschillende schrapers

✓ Schoonmaak- spons en doekje

✓11 gekleurde wax-sticks

stuk

Categorieën

Beschrijving

Deze reparatie set is dé oplossing voor vele problemen van uw houten- of laminaat vloer. Door het gemakkelijke gebruik, kan vrijwel iedereen het gebruiken! Zowel de handige doe-het-zelf’er als de professional kan zelf aan de slag om de schade te verhelpen. U kunt dus uw eigen vloer gemakkelijk zelf repareren! De set biedt de mogelijkheid om schade en krassen eenvoudig te repareren en/of op te vullen!

In deze set zitten vele verschillende hulpmiddelen, zoals: Wax-smelter, 2 schrapers, een schoonmaak sponsje en doekje, 2 batterijen en 11 gekleurde wax sticks.

Als u ontdekt dat u schade heeft aan uw houten- of laminaat vloer, kunt u deze reparatie set bestellen. Eerst kiest u de juiste kleur uit de wax sticks. Daarna zet u de ‘wax-smelter’aan en kunt u met de wax-smelter de juiste kleur van de blokjes wax af schrapen/smelten. Ook kunnen de kleuren wax gemengd worden, om zo de perfecte kleur te krijgen. Zodra u de juiste kleur heeft, kunt u de was verspreiden over de beschadiging om hem zo op te vullen en te laten verdwijnen. Met de bijgeleverde schrapers kunt u eventueel reliëf na bootsen zodat de plank weer als nieuw oogt! Met het schoonmaak sponsje en doekje kun je de beschadiging of kras schoon te maken om zo het beste resultaat te krijgen.